FERME DE LA SOULEUVRE

Cheeses: Tommes with raw milk and different flavours, fromage frais, traditional cottage cheese, the “Souleuvre” kind of Munster. Bread: farm bread baked in a wood fired oven: 2 days a week, baking at 5pm. Meat: on order, small wholesales of beef and milk-fed veal. Other sales outlet: The Lorraine Farm in Metz – Terroir of Stanislas in Pixérécourt farm, in Malzéville. Metz, Nancy and Pont-à-Mousson indoor market – The Domain of the Grange in Haye in Villecey-sur-Mad and Nancy.

Seals of approval

  • Local and regional quality charters : Les Boutiques du Parc
    Les Boutiques du Parc

Coordonnées

Ferme de la Souleuvre
54530 PRENY
03 83 81 92 67
Region Val de Lorraine
Close to Pont-à-Mousson

Réservation

Informations complémentaires

  • Pets welcome :
    • NO
  • Groups welcome :
    • YES
  • Coach park :
    • YES
  • Individuals welcome :
    • Yes
  • Conditions of tasting visit (individuals) :
    • Guided tours with advanced booking
    • Charge for visits
  • Conditions of tasting visit (groups) :
    • Guided tours with advanced booking
    • Charge for visits
  • Durée de la visite (en heures) :
    •  : 1h30 à 2h00 avec dégustation
  • Salle de séminaire équipée :
    • Non
    • Quality labels (tasting) :
      • Saveurs Paysannes
    • Local and regional quality charters :
      • Les Boutiques du Parc
    • Product tasting :
      • Yes
    From 06/12/2017 to 31/12/2019






    • * champs obligatoires